haberler

Abdullah Kanca MYO'da Bilgisayar Sınıfı Yenilendi: KANCA A.Ş. Bilişim Altyapımıza Güç Kattı

Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen 15. Mezuniyet Töreni’nin ardından Meslek Yüksekokulu’na kazandırılan iki adet bilgisayar sınıfının açılışı yapıldı.

Üniversitemiz Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu 15. Mezuniyet Töreni ve Bilgisayar Sınıfı açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Sürmene Kaymakamı Mehmet Ali ÖZTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bilal Emre YILMAZ, KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper KANCA, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şinasi AYAS, Kurucu Müdür Prof. Dr. İsmail Hakkı ALTAŞ,  Üniversitemiz Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan ACAR, öğrenciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Topluma Değer Katacaksınız”
Törende mezunlara seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, “Bugün, burada kazandığınız diplomalar yalnızca birer belge değil, aynı zamanda büyük bir emeğin, çabanın ve kararlılığın simgesidir. Mezuniyetiniz, hayatınızdaki önemli bir dönüm noktasıdır ve bu yolda size başarılar diliyorum. Bu anlamlı günün, sizler için yeni başlangıçların ve büyük başarıların habercisi olmasını temenni ediyorum. Her birinizi tebrik ediyor, gelecekteki tüm hedeflerinize ulaşmanızı diliyorum.” dedi.

Büyük Heyecan Yaşandı
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın konuşmasının ardından “11. Abdullah Kanca Proje Günü”nde derece giren öğrencilere ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi’ni derece ile bitiren mezunlara, KANCA A.Ş.’nin hediyeleri ile belgeleri davetliler tarafından takdim edildi. Mezuniyet andının okunması, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Meslek Yüksekokulu’na, KANCA A.Ş. tarafından kazandırılan iki adet yenilenmiş Bilgisayar Sınıfı açılışı gerçekleştirildi.

Kanca A.Ş.’den Önemli Bağış
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, bugüne kadar sağladığı desteklerden dolayı Kanca Ailesi’ne ve KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper KANCA’ya teşekkür ederek “2009 yılında kurulurken bölgenin en iyi bilgisayar altyapısına sahip olan Abdullah KANCA Meslek Yüksekokulu’nda geçen yıllar içinde KANCA A.Ş.’nin desteğiyle ufak tefek iyileştirmelerle bilişim altyapısı bugüne kadar güçlendirildi. Ancak geçen zaman içinde güncelliğini kaybetmiş olan bu altyapı ile ilgili olarak Kanca Ailesi ve Rektörlüğümüzün iş birliği ile önemli bir adım atıldı. Okulumuzda yer alan 200 adet bilgisayarın 100 adetini Rektörlük olarak iyileştirdik, 100 adet yeni bilgisayar da Kanca Ailesi tarafından okulumuza bağışlandı. Bu sayede Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu, yeniden bölgedeki en iyi bilişim altyapısına sahip okul özelliğini kazandı.” ifadelerini kullandı.

Yenilenen Bilgisayar Sınıfı açılışının ardından Rektörümüz tarafından KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper KANCA’ya desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.


12 Haziran 2024